Du är besatt av Ismael

En kommentar
Jag kan inte sluta älska Kent, om möjligt bara älska dem ännu mer! Och Jocke Berg, hur lyckas du sätta ord på känslor jag inte ens visste att jag hade?

I min spellista på Spotify där jag har samlat alla Kentlåtar upptäcker jag fortfarande nya guldkorn, trots att det kanske är min mest spelade lista och trots att jag har varit ett stort fan i över tolv (!) år. Jag kan sjunga med i varje låt men det magiska är; att jag tycks alltid hitta textrad som jag tidigare inte lagt märke till särskilt väl, men som just då beskriver den känsla jag har för stunden. Ibland klaffar en hel låt, ibland är det en refräng eller vers som tycks vara skriven direkt till mig där jag är. En låt som jag har hört tusen gånger om kan plötsligt få en helt ny innebörd. Det är magi!

Nu ligger jag förväntansfullt och väntar på att de ska släppa den nya singeln, på twitter skriver de att den ska släppas ikväll mellan elva och midnatt. Jag har redan läst texten, och är sjukt nyfiken! Har ni föresten märkt att nästan alla rubriker på mina blogginlägg är textrader från Kents låtar? Jag älskar att koppla ihop mina texter med deras :)
 
1 ML:

skriven

Jättekul att du kommit igång igen! Har verkligen saknat ditt bloggande. Och jag har förstås noterat för länge sen all Kent-lyrik i rubrikerna. Men Kent. Har verkligen försökt. Men sorry mina öron kommer inte över nåt slags vokalfel som Jocke sjunger med. Nåt med A'na låter inte rätt... En dag kanske.

Känns otroligt orättvist att du drabbats av endiometrios ovanpå allt annat. Men det bor en Lilla My i dig. Henne kan ingen och inget vinna över.