-Jag överlevde den här gången också, och helvetet gav vika, och lusten att leva kom tillbaka

3 kommentarer
Ann Heberlein.
 
-Du är inte så ensam som du tror, säger Ann Heberlein, och det känns fint att höra det. Att faktiskt få höra de orden är befriande när ångesten river. Jag har Ann Heberleins sommarprat nedladdad i mobilen för att kunna lyssna på den när jag behöver få bekräftat att jag inte är så ensam som jag tror. Hennes sommarprat är vännen som jag kan ringa mitt i natten eller när jag vill, och prata om det som känns så svårt - utan att ens behöva säga ett ord - och bli förstådd. 
 
Här hittar du länken: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/80397?programid=2071
 
1 ML:

skriven

Och du är eller kommer bli någon annans Ann Heberlein...

2 Anonym:

skriven

ML, hur frisk är du själv? Vilken är din diagnos? Du som är gammal nog att vara Saila-Maries pappa, hur kommer det sig att du följer en 22-årings blogg? Vad får du själv ut av det? Du följer unga tjejers bloggar och påstår att du gör det för att få dem att må bättre. Vilket jävla bullshit. Är det mysigt att tro att unga tjejer som mår psykiskt dåligt behöver dig?

3 Anonym:

skriven

Anonym, är du helt efterbliven eller? Om ML bryr sig om folk där ute i cyberspace som mår dåligt, och försöker peppa dem tyder det på att han är en empatisk individ! Och det råder brist på sådana nuförtiden. Fy fan alltså