Låt mig vara lite till

En kommentar
Ikväll kommer jag somna med ett stort leende på mina läppar och hånskratta åt ångesten ungefär såhär: - Hah! Se så fel du hade inatt! 
 


Fyra timmars sömn räckte faktiskt den här gången för att ta sig igenom dagen utan det bryta ihop. Jag har varit vaken sedan klockan sex i morse och arbetat helg dagen utan att känna varken ångest eller förtvivlan. Det är en succé! Jag har känt mig övervägande positiv hela dagen, trots att arbetet periodvis är tungt och jag haft väldigt ont. Jag hade tur som hamnade som markservice idag, slapp slita med skotern och körde bil istället. Det kan vara tungt också va och till, man får lasta krubbor och kälkar, stängseltråd och renar som har tröttnat. Så får man fara och laga iordning hagen, öppna och bygga och gud vet vad :) och den bit som jag kunde köra bakom renarna hoppade jag titt som tätt ut ur bilen och sprang i miengekhen mellan skotrarna där jag såg att det behövdes. Det är verkligen kul att få vara med. 
 
Som grand finale på denna härliga söndag då allting tycktes vara så mycket bättre än vad trodde det skulle bli, när jag somnade alldeles för sent igår, så fick jag tillbaka inlämningen jag gjorde inatt. Webbläraren hade rättat under dagen och satt betyg på min analys: C. Jag hade lagt ribban på ett D, men tänkte att när jag nu prioriterade bort studierna för att hålla på med renarna fick jag ta konsekvenserna av det och nöja mig med att bli godkänd, ett E, och vara glad för det. Jag sa också det till onne-jyööne, att det var ett medvetet val. Så ett C, wow! Jag ska verkligen suga på karamellen, det var precis vad jag behövde nu! Att få en dag med medvind och Flow, ny energi för att kämpa vidare. 
 
 
 
1 ML:

skriven

Låter fantastiskt! Fast jag hoppas ju fortfarande på mer "reportage"-liknande inlägg ;-) Kamera har du och skriva kan du...