Utkast 26 feb, 22:42

Kommentera
Hittade en massa inlägg som aldrig publicerades. De blev alrig färdiga, tråkigt nog... Men idag när jag läser dem känns det ändå som viktiga pusselbitar som jag inte riktigt kan slänga, trots att jag vet att pusslet alrig kommer bli helt.


26 feb, 22:42 Efter många om och men så blev jag tillsist utskriven lagomt till höstslakten. Det var viktigt för mig att få komma hem till dess, men det tog lång tid för mig att övertyga personalen på psyk hur viktigt det faktiskt var. Åter igen vill jag trycka på kulturförståelsen inom vården måste växa! Det var närapå att personalen på avd 4b inte lät mig åka hem för att ta reda på kött som skulle räcka till en hel årsförbrukning. Just detta år kändes det dessutom extra angeläget eftersom jag nyss lämnat föräldrahemmet- och dess frysbox, för att fylla en egen frys (som jag dessutom tog permis till för att åka och köpa) tillsammans med EA. 

Det var upplyftande att komma hem och att få vara med på slakten. Renarna gav mig energi. Jag gick på komvux, en gång. Sedan föll allting igen...