Förlåt mig men Du är allt Jag har

6 kommentarer
Usch vilken jobbig dag det har varit idag. Jag var ledsen igår och somnade sent. Vaknade med en stor klump i bröstet och har varit ledsen hela dagen. Jag lyckades ändå masa mig ut på en promenad i solskenet, fast jag grät hela första kilometern. Men lite lättare kändes det av att gå, lyckades gå i 45min och hundarna gjorde mig lite gladare ändå. Jag har kommit på att det är skönt att fokusera på kroppen så efter promenaden gick jag in och styrketränade i 45min. Efter det kändes klumpen i bröstet lite lättare en stund,då passade jag på att tänka att jag varit duktig och klappa mig själv lite på axeln. Men sen kom klumpen tillbaka. Det är verkligen svårt att tänka positivt om mig själv. Jag önskar att jag kunnat få lite mer uppmuntran av min omgiving (jag får ju en massa pepp av er bloggläsare, men jag tänker irl)... Jag har nog ganska stort bekräftelsebehov just nu.

Det var längesen jag la upp bilder nu, och bilder tycker jag en blogg ska ha med jämna mellanrum, det blir så mycket roligare att läsa då. 

 

Promenad i skymingen härom dagen med min söta hund
Bilder från i somras, kalvmärkningen och dansen i blåsjön, fina stunder.


Bilder från min och EA's lilla roadtrip genom norge i somras. Ett berg, mysig gata i Mosjöen och jag i Saltströmmen.

 
1 Helena:

skriven

Men, om man får lov att vara lite ytlig.. Du är ju så otroligt söt ! :) Särskilt utan den där ox-ringen i näsan! Naturligt vacker.. hehe, förlåt en gammal konfaledare. tror jag hör hemma på 1800-talet egentligen.. ;) kram

Svar: Man behöver inte vara gammal för att ha skilda åsikter om piercing! Fast EA som är lika gammal som tyckte inte heller om den, så det kanske är nåt speciellt mer er årgång, haha!
msmp.blogg.se

2 jannie:

skriven

låter sunt att fokusera på kroppen. slå det ur dig via styrketräning. det är så jag gör när jag är ledsen. eller springer ilskan tills mina ben krämpar. då känns det lite bättre:)

och nästa gång jag ser dig ska jag krama dig ordentligt din sjukt vackra människa!

Svar: Den kramen ser jag fram emot!
msmp.blogg.se

3 ML:

skriven

Kul med bilder! Var på samma gågata i Mosjöen i somras, men det var som att gå gatan i Spirited Away innan solnedgången. Kusligt öde. BTW, nosringen är supercool.

Svar: Tack martin! Mosjöen är fint :)
msmp.blogg.se

4 Emelie:

skriven

Om du ger mig ditt nummer så lovar jag att jag skickar ett sms om dagen och berättar en bra sak om dig varendaste dag!:)

Svar: Jag finns på eniro :)
msmp.blogg.se

5 Emelie:

skriven

(Kanske inte mycket tröst, men de är lite iallafall :)

6 Anne maret:

skriven

Puss min fina vän!